مواردی که در این تحقیق به آن ها پرداخته شده است عبارتند از:
تاریخچه کارخانه کلوچه
آشنایی با محل کار جوادیان فرد
مشخصات ابعادی سالن تولید کیک یا کلوچه
تعریف کلوچه و مواد اولیه آن
تهیه مواد اولیه در این کارخانه
حداقل میزان درصد مواد اصلی در نان کلوچه برای انواع کلوچه مطابق با استاندارد
نگرش کلی بر تکنولوژی تولید کلوچه
خط تولید / تکنولوژی تولید کلوچه
نکات بهداشتی و ایمنی محیط کار و سالن تولید
آزمایشگاه کارخانه
واحد کنترل کیفیت
نتیجه گیری،پیشنهادات و انتقادات
فرمت فایل: | |
حجم فایل: | |
تعداد فایل: |